Energie Kamenů

05.11.2013 07:47
záhněda.jpg
ZÁHNĚDA -uzemnění 
 
proti depresím a  negativním emocím. Zahání strach a dodává sílu při rozhodování. Uzemňovací  a ochranný kámen, pohlcuje elektrosmog, podporuje detoxikaci, potlačuje noční můry, zvyšuje soustředění a pomáhá při potížích s komunikací. Čistí a harmonizuje základní čakru. 
 
 Léčebné využití: proti bolestem hlavy, mírní stres, uklidnění nervovou soustavy, léčí kyčle, nohy a záda. Harmonizace  tekutin a minerálů v těle. 
HEMIMORFIT.jpg

HEMIMORFIT- seberealizace a seberozvoj

Pomáhá nám dosáhnout pozitivního pohledu sami na sebe,učí sebeúctě a sebelásce. Vede nás k osobnímu růstu na všech úrovních. Pro optimismus a nadšení. Pomáhá odstranit pocity hněvu. Zlepšuje komunikaci se svým Vyšším já, anděly a průvodci. Jeho  energie nám pomáhá vylepšovat osobní vztahy.Odstraňuje stres.

 
Léčebné využití:  zmírňuje bolesti,pomáhá při dyslexii,proti nespavosti,problémy s páteří (hlavně v horní části zad).
KUNZIT.jpg

KUNZIT- klid a vysoké vibrace

Pomáhá svobodně se vyjádřit, pročišťuje staré emoce, zlepšuje náladu v obdobích citových problémů a depresí. Tiší vztek, nervozitu a strach. Probouzí srdeční centrum. Vede k pokoře. Silný ochranný kámen  pro jednotlivce i veškeré okolní prostředí. Rozptyluje vše negativní a chrání auru před nežádoucími energiemi. Osvobozuje od dávných emocí a léčí zranění srdce.Snižuje stres.

Léčebné využití: uvolňuje,mírní bolesti, na oběhový systém a nervy,potlačuje paniku.

ACHÁT+ ORTOKLAS.jpg

MODRÝ ACHÁT- klid a štěstí

Zbavuje stresu, zmírňuje hádky v domácnosti a rodině, zajišťuje svému nositeli velkou oporu a zdroj síly. Odstraňuje pocity starých křivd, podněcuje k novému způsobu vyjadřování.

Léčebné využití:  krční a ramenní oblast, hrdlo, štítná žláza a lymfatické uzliny, snižuje horečku, posiluje kosterní systém a urychluje hojení zlomenin.

ORTOKLAS- proti pesimizmu,podporuje udržování pořádku

 

AMETRÍN.jpg

AMETRÍN - duchovní čistota, vnitřní klid

Spojuje vibrace ametystu a citrínu. Jeho účinky jsou velmi rychlé a silné. Očišťuje mysl od stresů, napětí, pomáhá uvolnit naprogramované negativní citové bloky. Chrání před psychickými útoky. Uvolňuje zablokování ve všech úrovních - fyzické, emocionální i duševní.

Uvolňuje duševní přepětí,pro hlubokou meditaci.

 

Léčebné využití: proniká ke kořenům problémů, silně očistný, odstraňuje z aury vše negativní a z těla vše jedovaté,čistič krve, zdroj energie, regenerace těla, posiluje imunitní systém,únava,stres, deprese, silné citové vzrušení, poruchy trávení,bolesti hlavy.

 

MOOKAIT.jpg

MOKAIT- hluboký klid a rovnováha

Kámen se používá pro vnitřní rovnováhu, podporuje, aktivitu, kreativitu, dodává vitalitu. Někdy se mu říká i šťastný kámen. Vyrovnává energie - přináší klid a nadšení pro činnost, je v hodný k relaxaci, dodává odvahu k vyzkoušení nových věcí. Povzbuzuje člověka, otvírá duši pro jemné pocity a ukazuje, že životní zkušenosti, mohou člověka opravdu obohatit.

Léčebné využití: stabilizace fyzického těla,upevňuje imunitní systém, léčí zranění a čistí krev.

 

 

 

RYOLIT.jpg

RYOLIT-  zkoumání  vlastního já

posiluje tělo, duši i mysl, uvolňuje citové napětí a navozuje rovnováhu v emocích, umožňuje nahlédnutí  do minulých životů a léčit bloky spojené s přítomností, hledá příčinu problému a podporuje jeho vyřešení, přináší sebeúctu a uvědomění si vlastní ceny,pomáhá sebepřijetí.

 Léčebné využití: odolnost organizmu, léčí infekce, kožní potíže, vyrážky, cévy, ledvinové kameny, rozpouští ztvrdlé tkáně, doplňuje energii, pomáhá při ukládání vitamínů B.

 

EPIDOT.jpg

EPIDOT- hluboký klid

Odbourává stres, napětí, bolestné vzpomínky a zkušenosti. Pro lidi, kteří trpí nedostatkem času a pracovním vyčerpáním. Zvyšuje a dodává svému majiteli jeho osobní sílu. Ukazuje  vnitřní potenciál a odhaluje  nejlepší vlastnosti. Čistí staré potlačené emoce.Pomáhá těm, kteří se bojí duchovního růstu. Vyrovnává emocionální tělo a auru.

Léčebné využití: stimulace imunitního systému, játra, zažívací systém, poruchy spojené s nervovou soustavou, stimuluje, zvyšuje zájem a vnímání.

SILICIT.jpg

SILICIT -  optimismus

Vyhání strach, smutek, hysterii, deprese a napětí. Navozuje klidné a pokojné pocity. Rozhání iluze a fantazie. Pomáhá klidnému spánku, zahání noční můry a strach ze tmy. Ochranný kámen, zejména při cestování. Odvrací psychické útoky a pomáhá proti negativní magii.

Léčebné využití: duševní onemocnění, nemoci způsobené stresem. Zvyšuje imunitu a tělesnou energii.

SLUNEČNÍ KÁMEN1.jpg

SLUNEČNÍ KÁMEN - sluneční energie

Vnáší do života radost a světlo. Přináší hluboké spojení se světlem a Sluncem. Učí  nezávislosti k vašim nejbližším, a umění říkat lidem „ne". Učí, jak si řídit svůj vlastní osud. Napomáhá pozitivnímu myšlení. Působí proti depresi, pocitům opuštěnosti a dodává sebedůvěru. Pomáhá lidem při potížích způsobených střídáním ročních dob. Čistí čakry, zvyšuje intuici a dodává tělu velké množství fyzické energie v době stresů a nemocí. Přikládáním na 2. čakru zvyšuje sexuální energii

Léčebné využití: bolesti v krku,  žaludeční vředy, udržuje v rovnováze všechny orgány, ulevuje od bolestí, revmatizmu

 

https://kouzelneobrazky.webgarden.cz/rubriky/mandalky/energie-kamenu