Nikdy se nevzdávejte – říká Lorna Byrne

31.10.2013 10:06

Lorna Byrne – irská spisovatelka a mystička, která odmala hovoří s anděly a duchy, kvůli čemuž jí však její okolí dlouho považovalo za mentálně opožděnou.

Jaké je právě nyní nejdůležitější poselství andělů?

Je stále stejné, ale je ještě naléhavější. Je o tom, že Bůh nás miluje bez podmínek a jeho láska k nám právě proudí díky strážnému andělovi, kterého máme všichni. Bůh i andělé jsou s námi neustále, přestože je nevidíme. Může však přijít doba, kdy se to změní a uvidí je všichni lidé. Často jsem při zjevení andělů až zbavená dechu, neboť jsou překrásní.

K čemu mají dnes směřovat naše přání a modlitby?

Důležité je, jestli vůbec „slyšíme“. Pak víme, že cokoliv je třeba si přát ze správného důvodu. Ne proto, aby člověk získal větší kontrolu a moc, ale musí jít o modlitbu motivovanou touhou po lásce a míru. Modlitba je velmi silná a dokáže změnit velmi mnoho. Také je třeba modlit se za duše svých předků a jejich hříchy, protože některé rodiny si provinění nesou celá staletí. Když se modlíme, náš anděl strážný se vždy k modlitbě přidá. S anděli hovořím, ale modlím se k Bohu, nebo je žádám, aby se k Bohu modlili se mnou – to jsou tzv. Andělé modlitby.

Andělé vás provázejí od narození, co pro vás znamenají?

Jsou pro mě vším – celý můj život. Naše duše jsou Bohu drahé, proto dal strážného anděla každému. Zahrnuje nás láskou a soucitem, andělé nemají ego a každý toho svého uvidí nejpozději v okamžiku smrti. Vůbec to nemá nic společného s náboženstvím, a dokonce ani s tím, jestli v životě děláme dobré nebo špatné věci. Ochranný anděl nás však vždy nabádá k těm správným věcem, ať jsme kdekoliv. Je to hlas boží, a když se jím necháme vést, náš život je najednou lepší. Andělé nám vzkazují, co po nás chce Bůh a odpovědi nám šeptají prostřednictvím našeho vnitřního hlasu. Jsou to vrátní naši duše.

Nezažila jsem, že by někomu bylo něco odmítnuto, proto je dobré obracet se na anděly a říci jim o pomoc, jinak zůstávají nezaměstnaní. Když je člověk nemocný, andělé mu také můžou velmi pomoci. Nechápou, že vše musíme pojmenovat, a místo abychom s nimi komunikovali skrze své srdce, přemýšlíme neustále nad tím, jak přesně vypadají a jak se jmenují.

Spojení mezi námi, Bohem a anděly se nikdy nepřeruší a modlím se za to, aby lidé své anděle poslouchali. Boží záměr je, abychom si byli vědomi své spirituální části a také toho, že anděl strážný je náš společník a nejbližší přítel.

Zdroj: Meduňka 12/2012 (kráceno)

Doporučujeme knihy Lorny Byrne: Andělé v mých vlasech, Schody do nebe, Andělské poselství naděje


Video s Lornou Byrne