Vědomí lásky a jednoty

02.11.2013 17:25


Vědomí lásky a jednoty

Lásku a jednotu zažíváme pokaždé, když se dostaneme otevřením srdce do vědomí páté dimenze. Všechen život v této dimenzi si uvědomuje jednotu, i když je tu zkušenost Já jako individuální člen skupiny. Není tu iluze oddělení nebo omezení. Je tu vědomí jednoty. V tomto vědomí nezažíváme bolest ani varovné signály, abychom pochopili určitou zkušenost. Jsme si vědomi všech předchozích dimenzí, naše těla jsou v integritě a díváme se na ně jako na naše ruce nebo nohy. Integrovali jsme všechny své části.

Všechny činnosti v této dimenzi jsou založeny na lásce a pouze pomocí bezpodmínečnosti můžeme zůstat v této dimenzi. Všechno jednání na této úrovni je založeno na vědomí lásky, protože jako uschlý list nemůže přestát vyšší vibrace ohně, strach nemůže přežít vibrace 5D. Všechno se okamžitě manifestuje a jsou tu neomezené možnosti. V této dimenzi nehodnotíme, nesoudíme, nemáme žádné pocit viny ani necítíme nepřátelství.

Vědomí lásky a jednoty se otevíráme postupně. Každý z nás má jinou "příchuť a vůni" a skrz ni se spojuje s ostatními. Je důležité si uvědomit tuto svou odlišnost. Vnímejte ostatní přes napojení na úrovni duše. V praxi tuto energii zažíváme, když si ceníme cesty, a ne cíle. Když svou cestou, svou přítomností, podporujeme lidi kolem, jako kdybychom "šli po trávníku a ten se v naší přítomnosti zelená“.

Vědomí lásky a jednoty se nazývá vědomí páté dimenze. Je to vědomí jednoty s jiskrou Božství v naší jedinečné duši. Je to spojení s duší, pochopení a cítění, kým opravdu jsme, tedy dokonalou a láskyplnou bytostí. Je tu vědomí jednoty. Ve vědomí 5D si tvoříme život v souladu s božskou vůlí, JÁ JSEM.

https://www.lightworker.cz